top of page
Despre noi
Concepția magazinelor Zolușca
Formatul magazinelor "ZOLUŞCA" – magazin econom amplasat în nemijlocita apropiere de blocuri şi case de locuit, cu un sortiment mare de produse de larg consum.
La dispoziţia Dumneavoastră aveţi cel mai bogat sortiment de produse cosmetice, produse chimice de curăţat, articole de menaj, veselă de unică folosinţă, cosmetică decorativă şi produse pentru igiena personală.
Principala caracteristică însă, sunt preţurile rezonabile pentru consumatorul final. Conceptul dat permite satisfacerea tuturor gusturilor şi posibilităţilor de plată a fiecărui cumpărător în parte.
Avantajul magazinelor Zolușca
Produse de la producător
Salvarea profitabilă
a banilor
Livrare gratuită
în oraș
Despre magazinele Zolușca

De 25 ani reţeaua de magazine specializate ZOLUŞCA asigură clienţii săi cu detergenţi şi produse de curăţat, produse cosmetice şi pentru igiena personală în toate sectoarele oraşului Chişinău și în suburbiile Durlești, Cricova, Codru, Grătiești, Stăuceni, Ialoveni, Bubueci și Ciorescu.

În prezent, compania ZOLUŞCA deţine 70 puncte comerciale, care sunt amplasate chiar lîngă casa dumneavoastră. Da, dragii noştri clienţi, chiar lîngă dumneavoastră, acesta fiind principalul nostru avantaj. 

În magazinele ZOLUŞCA veţi găsi întotdeauna un

sortiment larg de produse, un nivel înalt de servire,

preţuri accesibile, însă acestea sunt doar câteva din plusurile noastre.

Secretul magazinelor ZOLUŞCA este simplu - oferă clientului comoditatea maximă şi mai propune-i ceva adiţional, ceva mai mult decât poţi oferi, ceva mai mult decât aşteaptă el să primească de la tine.

Şi doar aşa, succesul nu va mai ocoli afacerea ta. 

Noi mergem anume în această direcţie. Deaceea devizul companiei noastre este înţeles de toţi: "ZOLUŞCA – mai mult decât aşteptaţi!" Căci acest lucru şi-l doreşte oricine, în special femeile.

Compania noastră cunoaşte acest lucru cel mai bine, căci 80% din angajaţii şi clienţii noştri sunt reprezentanţi ai sexului frumos. Anume din această cauză, depunem mult efort pentru a uşura munca femeii în familie. Selectăm cele mai bune produse, îmbunătăţim calificarea vînzătorilor.

Lucrăm în fiecare zi cu devizul ZOLUŞCA – mai mult decât aşteptaţi!». Directorii şi managerii companiei participă regulat la expoziţii internaţionale, pentru ca în magazinele ZOLUŞCA să găsiţi ultimele inovaţii în sfera produselor chimice de curăţat şi a produselor cosmetice.

În cadrul companiei ZOLUŞCA fiecare minut este utilizat eficient, săvârşindu-se o muncă colosală, pentru a putea afirma cu încredere că ZOLUŞCA este cea mai bună soluţie pentru menţinerea confortului în cămin, pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii familiei. Iar dumneavoastră, clientul nostru, după fiecare vizită a magazinelor ZOLUŞCA cu certitudine veţi recomanda cunoscuţilor Dvs.

Layer 1_edited.png
bottom of page