ZolușCARD
card de reducere
mobuile.jpg
Stimați cumpărători, dragi prieteni!
În rețeaua de magazine Zolușca, deja mai mulți ani funcționează programul de bonusuri în baza cardului de reduceri. El vă oferă posibilitatea de a profita de reduceri la produse în toate magazinele noastre.
La fel, cardul de reduceri vă oferă posibilitatea de a aduna puncte(bonusuri), de a participa la tombole și a primi cadouri din partea companiei. Sperăm să primiți cardul nostru, ca pe un semn de atenție din partea rețelei de magazine Zolușca.
Cu respect,
Petru Chetreanu, Veaceslav Calev, Vitalie Iacob 
co-propretarii companiei «ZOLUŞCA»
Avantajele programului de loialitate ZOLUŞCARD: 
obținerea reducerilor la fiecare cumpărătură în magazinele Zolușca
posibilitatea de a primi bonusuri în dependență de suma cumpărăturii
posibilitatea de a primi cadouri în dependență de bonusurile adunate
Bonusurile dvs. le puteți verifica aici:
ATENȚIE, STIMAȚI CUMPĂRĂTORI!
Cardurile de reducere care
nu au fost utilizate
de la 01.01.2015 - sunt dezactivate

 Vă mulțumim pentru loialitatea dvs!
1. Avantajele programului de loialitate ZOLUŞCARD 

Obținerea reducerilor la procurarea în rețeaua de magazine ZOLUȘCA,
posibilitatea acumulării bonusurilor în funcție de suma acumulată.

 

1.1.  Din momentul emiterii cardului de reducere, această persoană va fi supusă regulilor, cu toate                   modificările făcute periodic.

 

1.2.  Cumpărătorul poate primi un discount ZolușCARD la achiziționarea oricăror produse din                           magazinele Zolușca în valoare de 350 lei. Cumpărătorul este obligat să completeze un chestionar           pentru a-l introduce în baza de date. În cazul în care cumpărătorul nu a completat chestionarul               recent sau refuză să-l completeze la fața locului, bonusurile nu îi vor fi creditate.

 

1.3.  Cardul de reducere pierdut nu poate fi restabilit.
         Dacă se pierde cardul de reducere, el poate fi înlocuit cu unul nou. Pentru a face acest lucru,                     proprietarul trebuie să efectueze o achiziție a oricăror produse din magazinul ZOLUȘCA în                         valoare de 350 lei și să primească un nou card de la vânzător. În acest caz, bonusurile precedente           nu se vor salva!

 

1.4.  Dacă cardul de reducere este deteriorat, proprietarul trebuie să îl returneze vânzătorului și să                 primească GRATUIT un nou card pe loc. Bonusurile precedente nu se vor salva!

 

1.5.  Dacă cardul dvs. de reducere este blocat din cauza neutilizării în decurs de un an calendaristic,               pentru a-l debloca, trebuie să faceți o achiziție în orice magazin ZOLUȘCA în sumă minimă de

         100 lei.

2. Regulile de oferire a reducerilor

2.1.  Reducerile sunt disponibile deținătorilor de carduri de reducere valabile

         în rețeaua de magazine Zolușca.
 

2.2.  Pentru a primi reduceri, cumpărătorul trebuie să-și prezinte cardul, iar vânzătorul trebuie să-l               scaneze înainte de a calcula suma achiziției și să acumuleze bonusuri în funcție de suma                           acumulată.
 

2.3.  Reducerile cu ZolușCARD nu sunt disponibile pentru:

         - bunuri pentru care a fost deja anunțată o reducere;
         - seturi promoționale;
         - produse pentru care se presupune un cadou;
         - produse care participă la promoții și tombole.

 

2.4.  În cazul în care cumpărătorul nu prezintă un card de reducere sau oferă un card invalid                               (deteriorat), reducerile nu vor fi oferite.

3. Programa de bonusuri ZolușCARD

3.1.  Pentru fiecare 15 lei cheltuiți în rețeaua de magazine ZOLUȘCA, proprietarul

         cardului de reducere primește 1 bonus.

 

3.2.  Dacă se acumulează 300 de bonusuri într-un an calendaristic de la data primei achiziții,             proprietarul cardului ZolușCARD are dreptul la un cadou gratuit, care trebuie colectat în           termen de 3 (trei) luni la orice magazin ZOLUȘCA. Dacă în perioada specificată cadoul                 bonus nu a fost solicitat de titularul cardului, cadoul nu va fi emis,

         iar bonusurile sale expiră.

 

3.3.  Proprietarul unui card de reducere trebuie să acumuleze cel puțin 300 de bonusuri pe                 parcursul unui an calendaristic. Dacă pe parcursul unui an cumpărătorul nu a putut să               acumuleze acest număr de bonusuri, în așa caz după un an toate bonusurile vor fi                       anulate și va începe o nouă perioadă de acumulare.

 

3.4.  Dacă proprietarul cardului de reducere nu a făcut cumpărături în magazinele ZOLUȘCA             timp de un an, cardul său va fi blocat. Pentru a primi un card nou în locul celui blocat,                 proprietarul trebuie să facă o cumpărătură de la 100 de lei în orice magazin ZOLUȘCA și             să anunțe vânzătorul cu o cerere de înlocuire a cardului. Cardul va fi predat timp de
         4-5 zile lucrătoare.

4. Alte mențiuni
4.1.  Rețeaua de magazine Zolușca are dreptul de a modifica condițiile eliberării cardurilor de           reducere și modificării sumelor reducerilor, fapt despre care orice posesor al cardului,               va fi anunțat în orice magazin Zolușca sau pe site-ul www.zolusca.md
Слой 1_edited.png