ZolușCARD
carte de discount
Stimați cumpărători, dragi prieteni!
În rețeaua de magazine Zolușca, deja mai mulți ani funcționează programul de bonusuri în baza cardului de reduceri. El vă oferă posibilitatea de a profita de reduceri la produse în toate magazinele noastre.
La fel, cardul de reduceri vă oferă posibilitatea de a aduna puncte(bonusuri), de a participa la tombole și a primi cadouri din partea companiei. Sperăm să primiți cardul nostru, ca pe un semn de atenție din partea rețelei de magazine Zolușca.
Cu respect,
Petru Chetreanu, Veaceslav Calev, Vitalie Iacob 
co-propretarii companiei «ZOLUŞCA»
Avantajele programului de loialitate ZOLUŞCARD: 
obținerea reducerilor la fiecare cumpărătură în magazinele Zolușca
posibilitatea de a primi bonusuri în dependență de suma cumpărăturii
posibilitatea de a primi cadouri în dependență de bonusurile adunate
Avantajele programului de loialitate ZOLUŞCARD: 
Cum intram în posesia cardului de reduceri

1.1. Din momentul eliberării cardului, asupra posesorului se răsfrîng regulile cu modificările periodice a programului de bonusuri.

1.2.   Restabilirea cardului de reduceri, in caz de pierdere, poate fi înlocuită cu un altul nou, doar la efectuarea unei cumpărături în sumă de minim 350 lei. În cazul dat, bonusurile acumulate pe cardul anterior, nu se păstrează.
2. Regulile de reducere
2.1. Reducerile sunt oferite posesorilor cardurilor de reduceri, la efectuarea cumpărăturilor în magazinele Zolușca. Lista magazinelor și locul amplasării, le găsiți pe site-ul 
www.zolusca.md  compartimentul „Magazine”.

2.2. Pentru a beneficia de reduceri, persoana fizică prezintă cardul de reduceri, vînzătorului pînă la calcularea sumei cumpărăturii efectuate și emiterea bonului de casă.

2.3. Reducerile ZolușCARD nu sunt valabile în caz de:

- produsul dispune deja de reducere;
- seturi promoționale;
- produse + cadou;
- produse care participă la tombole de câștiguri.

2.4. În cazul cînd cumpărătorul nu va prezenta cardul de reduceri, sau il va prezenta defectat, programul reducerilor nu poate fi aplicat.
3. Programul bonusurilor ZolușCARD
 
3.1. La fiecare 15 lei cheltuiți în magazinele Zolușca, posesorul cardului primește 1 bonus.

3.2. Acumularea a 300 bonusuri în decursul unui an calendaristic din momentul efectuării primii cumpărături, posesorului ZolușCARD i se oferă posibilitatea alegerii unui produs gratis (cadou), care poate fi ridicat în timp de 3 (trei) luni,
în orice magazin Zolusca. Nesolicitarea în termenul sus-menționat, a cadoului, de către posesorul cardului, va fi anulat împreună cu numărul de bonusuri acumulate.

3.3. Posesorul cardului de reduceri, are obligația de a acumula în decursul unui an calendaristic, minimum 300 bonusuri. Dacă pe parcursul anului nu a avut posibilitatea de a acumula numărul minim necesar, ele vor fi anulate în anul următor, perioada de acumulare a bonusurilor începînd cu zero.

3.4. Dacă în decursul anului calendaristic, posesorul cardului de reduceri, nu a efecuat nici o cumpărătură - cardul va fi blocat. Pentru a fi deblocat cardul, posesorul este obligat de efectua cumpărături în sumă de minim 100 lei, în orice magazin Zolusca, și a se adresa vînzătorului cu rugămintea de a i se înlocui cardul blocat cu altul nou. Cardul nou va fi înmînat în decursul a 4-5 zile lucrătoare.
4. Alte mențiuni
4.1. Rețeaua de magazine Zolușca are dreptul de a modifica condițiile eliberării cardurilor de reducere și modificării sumelor reducerilor, fapt despre care orice posesor al cardului, va fi anunțat în orice magazin Zolușca sau pe site-ul
 www.zolusca.md
Verificați bonusul aici:
ATENȚIE, STIMAȚI CUMPĂRĂTORI!
Carduri de reducere care nu au fost utilizate
de la 01/01/2015 - dezactivat
Vă mulțumim pentru loialitatea dvs.!
Abonați-vă la noutăți
022 877 090
Serviciul clientelă 
Ln - vn:  9:00
 - 17:30
  • Facebook Социальной Иконка
  • Одноклассники Social Иконка
  • Instagram Social Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
  • Vkontakte Social Иконка
© Copyright 2019
332.png